Omgeving Drenthe

Camping LaWeda ligt in het mooie zuidoost Drenthe wat vroeger veengebied was. Er zijn nog prachtige natuurgebieden waarin dat duidelijk te zien is. U kunt in de directe omgeving van de camping volop genieten, heerlijk wandelen en fietsen.

Dicht bij Emmen en Coevorden

De camping heeft omliggende dorpen met verschillende winkels waar u boodschappen kunt doen. De bekende Drentse stad Emmen ligt op ongeveer 12 kilometer afstand van de camping. Hier kunt u gezellig winkelen, musea of dierentuin Wildlands bezoeken of een terrasje pakken. Ook Coevorden is niet ver weg. Dit is een oud vestingstadje met een interessante geschiedenis uit de 80-jarige oorlog.

Vlak over de grens

Ook Duitsland is heel dichtbij! Voor u het weet bent u al in leuke en gezellige Duitse stadjes beland als Meppen en Lingen. Ook in die omgeving zijn mooie natuurgebieden. Bad Bentheim, ook in Duitsland (ongeveer 30 km), is een stadje met een oud kasteel en een museum. De graven van Bentheim hadden familiaire relaties met het Nederlandse koningshuis. Dit alles is te zien in het kasteelmuseum.

Drenthe: Volop plezier!

Op en rond de camping is er nog veel meer te beleven! Wij verwijzen u naar de webpagina uitstapjes waarop nog veel meer uitgaanstips en ideeën staan voor regio Drenthe.

Genoeg te beleven in de omgeving!

Kom genieten van alles dat de camping en omgeving u biedt. Onze camping is in de provincie Drenthe. Voor de kinderen volop vertier op de camping en vele mogelijke kinderuitjes. Of lekker winkelen in één van de leukste winkelsteden in Nederland. En natuurlijk de vele wandel- en fietsroutes door het mooie Drentse landschap. De vakantie fietst voorbij.

Over Camping De Kleine Reus

Camping LaWeda is een camping voor jong in oud in het Drentse Schoonoord. We hebben 40 staanplaatsen met ruime kampeerplekken.

   

Adres

Camping De Kleine Reus
Slenerweg 31
7848 AD Schoonoord
Telefoon 0591-223070

info@campingdekleinereus.nl
www.campingdekleinereus.nl

Reserveren kan per mail of bellen.

Facebook

Search